Benvinguda
Benvinguda Sobre Activitats Galería de Fotos Llista de preus Contacte

La Cadira de l’Atzar

Fa uns quinze anys, ens vam comprar una casa a Espanya. No ens havíem comprat un apartament sinó una casa rural escandalosament gran, aleshores en molt mal estat de conservació.

La propietat havia estat una masia on es feia vi i oli, i al passat la residència d'estiu d'una família noble.

Vam adquirir la propietat de la família de l'aristocràtica espanyola De las Nieves de Muller i Morenés de Cavarjal Blanca, que malgrat el seu bon nom, havien descuidat greument el manteniment de la seva propietat durant molts anys.

La part de la casa del segle XIX ha estat restaurada amb l'esperança de recuperar tota la seva antiga glòria. La decoració interior de la casa és molt especial, amb murals d'artistes holandesos. Els mobles i objectes antics i exòtics que hem anat troben a les subhastes holandeses, han acabat d'arrodonir aquesta experiència.

Amb una superfície habitable de 900 m 3, la casa de camp compta amb tres habitacions dobles i dues suites, totes amb elles amb fantàstics banys privats. A la taula del menjador, a la galeria, poden seure fàcilment catorze convidats, i el jardí emmurallat és el lloc perfecte per un dinar familiar fora a la fresca o per fer una bona barbacoa de carn amb els amics. La gran terrassa té una magnífica vista panoràmica sobre els camps coberts de vinyes fins a la mar i a les muntanyes. I per passar una agradable vetllada a casa, es poden projectar sobre la gran paret blanca de la sala de cinema un dels clàssics de sempre o un dels últims èxits de taquilla que teniu a la biblioteca.

Les dues cuines de la casa ofereixen l'opció de self-càtering. Als pobles veïns que es troben a menys de 3 km de distància, podeu trobar botigues de queviures i mercats. Si ho parleu, amb els amfitrions poden preparar-vos l'esmorzar. La regió és famosa per la seva cuina catalana slow-food i per al peix i marisc fresc del Mediterrani. Hi ha una gran varietat de restaurants per a tots els gustos i tots els pressupostos.Sobre